MKB kredietcoach William Hes AA

William HES AA is een gecertificeerde MKB-kredietcoach.

Als kredietcoach ondersteunen wij MKB’ers bij het krijgen en behouden van financiering. Wij vergroten de (financiële) kennis, vaardigheden en professionaliteit. Hierdoor krijgt je als MKB’er meer inzicht in de financiële reputatie van jou als ondernemer en van je bedrijf.

Als MKB-kredietcoach zorgen wij ervoor dat jij een goede, duurzame relatie opbouwt met jouw financier(s). Tegen gunstige voorwaarden. Op zo’n manier, dat ook de financier minder risico loopt. Wij creëren een win-winsituatie voor beide partijen.

Wist je dat ondernemers met een coach financieel succesvoller zijn.

De Vent, Tent & Cent
De MKB-kredietcoach werkt volgens het Vent, Tent & Cent principe. Dit betekent dat we kijken naar de Vent (m/v)  jij de ondernemer achter het idee. Waar liggen jouw kwaliteiten en valkuilen en ben je in staat een organisatie te leiden en de bijbehorende risico’s te dragen.

Daarnaast kijkt MKB-kredietcoach naar de Tent, jouw onderneming zelf. In hoeverre is jouw idee onderscheidend genoeg dat het kans van slagen heeft.

Het laatste onderdeel is de Cent. Als MKB-kredietcoach kijken wij samen met jou in hoeverre de organisatie kredietwaardig en financierbaar is en in staat is de risico’s te dragen en de “centen”, het krediet te ontvangen en weer netjes terug te betalen.

Alle MKB-kredietcoaches zijn speciaal opgeleid om jou bij te staan bij vraagstukken waarbij ondernemerschap en financiering centraal staan. 

MKB-kredietcoaches zijn thuis in de nieuwe vormen van ondernemingsfinanciering, waarin niet per sé alleen maar geleund wordt op bancaire, krediet gerelateerde financiering. Hybride vormen waarbij verschillende financieringsvormen: risicodragend kapitaal, crowd funding, private investeerders gecombineerd kunnen worden, behoren tot de kennisgebieden van de MKB-kredietcoach. Om jou als ondernemer snel inzicht te geven in je huidige kredietwaardigheid maken we gebruik van het Kredietpaspoort.’

Neem voor meer informatie contact op met William HES via williamhes@mkbkredietcoach.nl. Bellen kan natuurlijk ook via 0229-267610 of 06-52346388. Of … vul direct het onderstaande aanvraagformulier in waarna we binnen twee werkdagen contact met u opnemen.

Aanvraag kredietcoaching en/of kredietpaspoort

Vul het onderstaande formulier zo volledig in. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op om een afspraak te maken.

Met ondernemende groet,

William HES AA
    Meerdere keuzes mogelijk!