Over ons

Aangenaam, Hes Accountants, gevestigd in het Noord-Hollandse Hoorn. Sinds 2004 leveren wij een actieve, doeltreffende bijdrage aan de continuïteit van diverse ondernemingen in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB).

Voor cijfers met visie

… dat is onze insteek!

“Actief meedenken, toekomstgericht bezig zijn en écht waardevolle en toekomstgerichte adviezen leveren, dat is waar wij veel voldoening uit halen. Ons kantoor houden wij bewust overzichtelijk en transparant. Bij ons weet u altijd bij wie u terecht kunt. En dat u adequaat wordt geholpen, op een manier die bij u past.“

 Onze cliënten zijn voornamelijk actief in de meest uiteenlopende sectoren en branches die het midden- en kleinbedrijf telt. Van de bouw, en detailhandel tot de zakelijke dienstverlening, medische beroepen en de vrije beroepen. Daarnaast maken stichtingen, verenigingen en (vermogende) particulieren deel uit van onze cliëntenportefeuille.

Vakkennis op peil

Na afronding van de opleiding en het praktijkgedeelte zijn onze accountants, belastingadviseurs, loonadministrateur etc. niet klaar met studeren. Vakkennis op peil houden stopt nooit! Al onze medewerkers zijn verplicht om hun kennis jaarlijks up-to-date te houden door middel van studie of training en een vastgesteld aantal PE-punten halen. (PE staat voor Permanente Educatie.)

Maak kennis met het Hes-team

William Hes AA

William Hes AA

Directeur

Lisette Molenaar AA

Lisette Molenaar AA

Relatiebeheerder

Claudia Botman

Claudia Botman

Relatiebeheerder

Yvonne van der Geest

Yvonne van der Geest

Assistent-accountant

Gerda Biersteker

Gerda Biersteker

Salarisadministrateur

Tamara Mak

Tamara Mak

Assistent-accountant

Ria de Gier

Ria de Gier

Administratief Medewerkster

Heidi Muller

Heidi Muller

Junior Procesmanager

Marianne Visser

Marianne Visser

Beginnend Assistent-accountant

Gino Sleeckx

Gino Sleeckx

Gevorderd Assistent-accountant